Des d’aquest dilluns fins el diumenge 14 de març, tots aquells vilassarencs i vilassarenques majors de 16 anys podran votar els 27 projectes proposats en el marc dels Pressupostos Participatius de l’ajuntament de Vilassar de Mar. El nostre consistori posa 150.000 euros del pressupost municipal per a l’execució dels projectes guanyadors que s’escolliran per votació popular. En parlarem de tot plegat amb Montse Gual, regidora de Participació Ciutadana, Joventut i Igualtat. Comencem.

La Policia de Local de Vilassar de Mar, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va denunciar, aquest dissabte, una vinteba llarga de persones que participaven en una festa il·legal en una nau industrial del nostre municipi.

En la recta final del nostre informatiu, i pel que fa a la informació comarcal, marxarem cap a Cabrils. La setmana passada ens feiem ressò d’un col·lectiu de veïns i veïnes del municipi que s’han mobilitzat per demanar la tornada del servei d’atenció mèdica presencial per a adults al poble. L’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals, ara l’escoltarem, ha recordat que l’actual reestructuració de l’atenció mèdica és deguda al context de pandèmia del coronavirus i ha afegit que des de l’Ajuntament i des d’Àrea Bàsica de Salut s’ha atès a aquest grup de veïns i veïnes, se’ls ha escoltat i se’ls ha donat resposta a les preguntes que plantejaven.