Correllengua 2013Divendres 18 d’octubre tindrà lloc el Correllengua. L’edició d’aquest any es realitza sota el lema “Llengua, cultura i llibertat. 10 anys sense Miquel Martí i Pol”.

Les activitats s’iniciaran a 2/4 de 8 del vespre al Centre Social Mossèn Josep Maria Galbany amb la conferència “El català a l’ensenyament, les Balears com a exemple”, amb la intervenció del professor i sociolingüista Isidor Marí i de l’escriptor i historiador Oriol Vergés. Finalitzat l’acte, s’iniciarà des del carrer de Sant Roc una cercavila amb els Ssstrèpits, amb l’actuació dels Mansuets de Foc, fins a arribar a la plaça del Círcol, on des de les 9 del vespre hi haurà un sopar, tres quarts d’hora més tard tindrà lloc l’actuació de la colla bastonera Picadits i des de les 10 de la nit, concert amb els grups Extra T-Rastes i Kòdul i concurs de llençament de DNI’s. En cas de pluja, es realitzaria al menjador de l’escola Vaixell Burriac.

Organitza Comissió del Correllengua de Vilassar de Mar, integrada per Amics de la Sardana, ANC Vilassar de Mar, AVAL, Bricbarca, Colla Bastonera Picadits, CP Atzari i La Tropa Teatre. El Correllengua compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.