Copa Catalunya: UE Vilassar-Peralada, aquest dissabte, al camp municipal de Cerdanyola

 

El Peralada serà el rival de la Unió Esportiva Vilassar de Mar en primera ronda de la Copa Catalunya. El partit es disputarà al camp municipal de futbol de Cerdanyola, ubicat al carrer Marathon 91 de Mataró, el dissabte  6 d’agost, a les 7 de la tarda. El preu de l’entrada és de 5 euros. L’equip guanyador s’enfrontarà al vencedor del duel entre la Grama i el Llagostera (amb un futur complicat per endavant). Per l’altra banda del quadre, el Manresa s’enfrontarà al Cornellà i la Rapitenca, contra el Sant Andreu.

La final de la Copa Catalunya es disputarà el 21 d’agost. D’aquesta manera, els homes de Peque tindran una molt bona oportunitat, davant del quadre xampanyer, per demostrar tota la feina feta en pretemporada.

La Federació Catalana de Futbol ha fet el sorteig en el qual han entrat 25 equips de 4 categories diferents (primera, segona i tercera Reial Federació i Primera Catalana).

En categoria femenina, s’han perfilat les semifinals. El cap de setmana del 27 i 28 d’agost es diputaran el Torelló-Porqueres i el Santa Susanna-Sant Gabriel. La gran final, el 4 de setembre.

(Foto: UE Vilassar)