Control i assessorament sanitari als paradistes dels mercats ambulants i als comerços alimentaris que tinguin permès obrir

Aquesta setmana es reobren els mercats ambulants de Vilassar de Mar, primer el de dijous i després el de diumenge. Els mercats es reobren complint unes estrictes mesures de seguretat. Per tal de controlar el seu compliment, la persona contractada per l’Ajuntament per fer inspeccions periòdiques sanitàries als establiments de restauració i alimentació serà l’encarregada de fer una inspecció de les parades, no només per controlar que es compleixen les mesures d’higiene sinó també per ajudar als paradistes amb els dubtes que els hi puguin sorgir.

Recordem que els paradistes han d’utilitzar mascaretes i guants i que després de cada client o de tocar qualsevol superfície u objecte han de rentar-se amb gel hidroalcohòlic o canviar-se els guants.

A partir de dilluns 4 de maig, aquesta tasca de control i assessorament es farà també en els comerços d’alimentació i restaurants que tinguin permès obrir. 

Des de l’Ajuntament s’ha elaborat un document amb les normes bàsiques a complir des dels establiments alimentaris per evitar la propagació de la Covid-19: podeu accedir des d‘aquest enllaç.