Continua la campanya de recollida d’aliments, realitzada per Atzari i la Xarxa Popular de Recollida d’Aliments del Maresme

Continua realitzant-se la campanya de recollida d’aliments solidària que es va encetar el passat mes de juny, organitzada pel Casal Popular Atzari en coordinació amb  la Xarxa Popular de Recollida d’Aliments del Maresme. També es recullen productes de primera necessitat com ara xampú, gel, compreses, sabó per a la rentadora, pasta de dents, productes de neteja, paper higiènic, paper de cuina, bolquers i pasta de dents.  Luard Silvestre, en representación d’Atzari, ha fet un balanç molt positiu de com està funcionant aquesta campanya i ha afegit que són moltes les persones a títol particular i els comerços del municipi que estan fent periòdicament donació i que estan ajudant en aquesta campanya aproximadament a una quarentena de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica, és a dir, amb pocs o sense recursos econòmics.

L’Atzari recull les donacions a la seva seu del Passeig dels Pins tots els dimarts de 5 a 7 de la tarda i ha instal·lat a diversos comerços de la població guardioles solidàries. Els diners que es recullen són destinats a la compra d’aliments  i productes de primera necessitat per a aquesta campanya.

Els aliments que més fan falta són oli, llet, productes làctics, galetes, fruita, verdura, pasta, arròs, farina, llegums i conserves.

La campanya s’està realitzant aplicant les mesures de seguretat anticovid 19.