Temporal de vent i mar, a l’espera de les pluges

Pel que fa a aquest dilluns 20 de gener, matí amb nuvolositat abundant a tota la comarca. No s’esperen precipitacions. Vent molt fort, força 8 a 9, de component nord-est. Mar en estat de maregassa augmentant a mar brava. Onades de 3 a 4,5 metres. Les temperatures mínimes es mantenen entre 1 a 9 graus. Aquesta tarda, nuvolositat abundant a tota la comarca. S’esperen precipitacions que amb el pas de les hores s’estendran de nord a sud i d’est a oest per tota la comarca. Al final del dia les precipitacions seran abundants al Maresme Nord i poc abundants al sud de la comarca. El vent disminuirà però encara serà fort, força 7 a 8, de component nord-est. Temporal marítim amb onades de 5 a 6 metres, mar brava amb àrees de mar desfeta. Les temperatures màximes es mantindran entre els 4 i els 11 graus.

Pel que fa a dimarts 21 de gener, cel cobert a tota la comarca i durant tot el dia. Al llarg de la jornada s’esperen precipitacions en forma de pluja forta molt abundant (més de 60 litres per metre quadrat) al Maresme Sud i extremadament abundant (més de 100 litres per metre quadrat) al nord de la comarca. No es descarta alguna tempesta forta. Vent fort, força 6 a 7, de component est. Temporal marítim amb mar brava i àrees de mar desfeta (onades de 5 a 6 metres) a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes pujaran i aniran dels 2 als 7 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 4 als 11 graus.

Pel que fa a dimecres 22 de gener,  continuarem amb nuvolositat abundant a tota la comarca tot i que amb algunes ullades de sol al matí. S’esperen precipitacions en forma de xàfecs durant la matinada i el matí i en forma de pluja forta a la tarda i abundant a la tarda. Vent moderat, força 3 a 5. de component nord-est. Continuarà el temporal marítim amb maregassa a tota la costa de la comarca. Les temperatures pujaran lleugerament amb mínimes que aniran dels 4 als 9 graus i màximes que oscil·laran entre els 6 i els 12 graus.