Continua el cicle d’activitats organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària

Fins el 23 de març continua el cicle d’activitats per a aquest trimestre, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Universitat Pompeu Fabra. Recordem que degut a la situació de pandèmia del coronavirus, les conferències d’aquest cicle s’estan realitzant on line.

Les persones que siguin sòcies de l’Àula rebran al seu correu electrònic  l’enllaç a la plataforma ZOOM abans de començar les conferències, i en aquest enllaç que reben les poden veure. Les persones que no siguin sòcies han d’omplir el formulari que hi ha a la pàgina web de l’Aula, on hauran de posar la seva adreça electrònica i rebran l’enllaç.

Des de l’entitat expliquen que  les persones que no siguin sòcies de moment no cal que ho siguin per veure les xerrades on line però, això sí, han d’omplir el formulari.

Dimarts 23 de febrer a les 6 de la tarda Brigitte Vasallo tractarà sobre “Feminisme al segle XXI”. Vasallo és escriptora i formadora,i  investiga sobre la construcció d’alteritat, la violència i el capitalisme travessats pel gènere.

Hi ha previstes dues xerrades per conèixer la trajectòria vital i l’obra de l’escriptor Josep Carner, a càrrec de Joan Tresi Arnal, doctor en Filologia Catalana i llicenciat en Psicologia.

Carner és autor, entre d’altres de les obres “Els fruits saborosos” “Llunyania” o “La paraula en el vent”.

La primera es farà dimarts 9 de març a les 6 de la tarda i tractarà sobre  “Josep Carner, de nen prodigi a príncep de les lletres” i la segona tindrà lloc dimarts 23 de març a les 6 de la tarda i tractarà sobre “Del Camer satíric al Carner místic”

L’Aula d’Extensió Universitària és un espai de formació permanent,obert a totes les persones d’edat adulta ínteressades en la seva formació permanent  i actualitzada. És una associació no lucrativa, amb plena autonomia, vinculada a la Universitat Pompeu Fabra que garanteix la qualitat dels continguts formatius de l’Aula.

El correu electrònic de l’Aula és aeu.vdm@gmail .com