Consulta les portes obertes escolars per al curs 2019-2020

Les famílies que tenen nens i nenes amb edat escolar ja poden començar a apuntar a les agendes les jornades per a la preinscripció del curs 2019-2020 a Vilassar de Mar.

Pel que fa a l’escola bressol, han de fer la preinscripció els nens i nenes nascuts els anys 2017 i 2018 i aquells que al 2019 tinguin un mínim de 16 setmanes. Les portes obertes de la Bressoleta serà el proper dissabte 27 d’abril, de 10 a 12 del matí, en els dos locals de què disposa: un a l’avinguda Eduard Ferrés i l’altre, a l’avinguda Montevideo.

Pel que fa als infants que aquest setembre arrencaran P3, és a dir, aquells nascuts durant l’any 2016, les portes obertes per a les famílies comencen el diumenge, 10 de març, a les 11 del matí a l’Escola de les Franciscanes; antiga escola Presentació que canvia el seu nom.

El dissabte 16 de març arriba el torn per a l’Escola del Mar a partir de les 11 del matí, l’Escola Pérez Sala celebrarà la seva jornada l’endemà, diumenge, 17 de març també a les 11 del matí. Els dimecres 20 de març, a les set de la tarda, serà el torn dels Alocs mentre que el dia reservat per al Vaixell Burriac serà el dissabte 23 de març a les 11 del matí.

Pel que fa als nens i nenes que deixen primària i faran secundària a partir del proper mes de setembre, l’Institut Vilatzara obrirà les seves portes el dilluns 18 de març a partir de les sis de la tarda. També a les sis de la tarda del dilluns 25 de març, arribarà el torn de l’institut Pere Ribot.

 

Presentació de sol·licituds

Las presentació de sol.licituds de preinscripció serà del 29 de març al 9 d’abril per a educació infantil de segon cicle, educació primària i educació secundària obligatòria. Pels alumnes de batxillerat, s’hauran de formalitzar la primera quinzena de maig. La segona quinzena de maig serà reservada per a la formació professional, arts plàstiques i disseny.