Consulta les jornades de portes obertes a les escoles per a la preinscripció del curs vinent

Al mes de març, els centres educatius de Vilassar de Mar organitzaran les jornades de portes obertes per donar a conèixer a les famílies el seu projecte educatiu, el funcionament i les seves instal·lacions per preparar la preinscripció escolar del curs 2018-2019.

La Generalitat informarà de tot el procés a través del web www.gencat.cat/preinscripcio. De moment, ha publicat que el procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria s’iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d’abril.

Qui ha de fer la preinscripció?
Han de fer la preinscripció els alumnes que han de començar el segon cicle d’educació infantil (P3), és a dir, els nens o nenes nascuts durant l’any 2015. També han de fer la preinscripció els alumnes que en aquests moments cursin 6è d’educació primària, si al seu centre no hi ha continuïtat d’estudis d’educació secundària obligatòria (ESO), i els que vulguin canviar de centre o no s’hagin matriculat el curs anterior. Els impresos de sol·licitud de preinscripció es podran obtenir als centres educatius, a l’Ajuntament i a Internet. A l’imprès s’haurà d’indicar, per ordre de preferència, tots els centres als quals es vol accedir. Un cop omplert, s’haurà de dur juntament amb la documentació corresponent al centre educatiu que s’ha demanat en primer lloc.

CALENDARI DE PORTES OBERTES

Educació infantil i primària:
• Escola La Presentació: Diumenge 4 de març, a les 11 h
• Escola Vaixell Burriac: Diumenge 11 de març, a les 11 h
• Escola els Alocs: Dimecres 14 de març, a les 19 h
• Escola del Mar: Dissabte 17 de març, a les 11 h
• Escola Pérez Sala: Diumenge 18 de març, a les 11 h

Educació secundària:
• Institut Vilatzara: Dilluns 5 de març, a les 18 h
• Institut Pere Ribot: Dilluns 12 de març, a les 18 h