Connectar el transformador de la plaça de l’Era amb les noves construccions de can Bisa i el Mercat obliga a fer rases en el carrer Sant Joan i d’altres del seu voltant

Per tal de dotar de connexió elèctrica les noves construccions de can Bisa i el Mercat Municipal, la companyia elèctrica obliga a connectar l’estació transformadora de la plaça de l’Era amb aquests dos sectors. Això implica que s’hagin d’aixecar els carrers d’en Roig, la placeta d’en Rufau, Sant Joan i el de Santa Isabel per fer-hi l’enllaç. Els carrers recentment urbanitzats ja estan preparats per a la connexió i no s’hauran d’aixecar.

L’Ajuntament aprofitarà aquestes obres per renovar el paviment dels carrers on s’actuï. En el cas del carrer Sant Joan és on serà més visible ja que en el tram entre el Camí Ral i el carrer Sant Josep es substituiran les llambordes actuals, que es van col·locar l’any 1991 (ara en farà 20 anys) i que ja no es fabriquen, pel mateix paviment que s’ha posat al carrer Montserrat i Sant Josep. Això contribuirà a millorar la mobilitat dels vianants i donar uniformitat al nucli antic.

Leave a Reply