Conferència “Periodista a Catalunya i als Estats Units”, aquest dimarts a l’Ateneu

Malgrat que l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar ja fa mesos que està plenament operativa, i amb un gran èxit de públic, aquest dimarts, a l’Ateneu i a partir de les sis de la tarda, es fa la que podríem denominar la conferència inaugural d’aquest primer curs. El periodista Antoni Bassas, que no va poder assistir a la primera conferència per problemes d’agenda, salda el seu deute i impartirà la conferència Periodista a Catalunya i als Estats Units.

L’Aula d’Extensió Universitària és una iniciativa oberta a totes aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements aprofundint en temes que generen debat i reflexió. Sempre presentat amb ponents de gran calibre intel.lectual i amb un gran poder de comunicació. Aquest dimarts el periodista Antoni Bassas, actualment a l’equip directiu del diari Ara, impartirà la xerrada Periodista a Catalunya i als Estats Units que havia d’haver pronunciat el passat 30 de gener, però que la convocatòria d’un ple extraordinari del Parlament de Catalunya per investir president va fer endarrerir. Bassas és, per als responsables de l’Aula, “un líder d’opinió”.

Des de l’Aula d Extensió Universitària de Vilassar de Mar sempre s’aposta per portar conferenciants de qualitat, que connectin amb el públic i que puguin transmetre passió. Què dir d’Antoni Bassas? Un CV espectacular. I bona prova d’aquest excel.lent  treball de l’Aula és la gran resposta del públic. Un gran ressó al municipi, mitjanes de 150 espectadors per conferència i el número de socis que no para de créixer. Això comporta, per a en Toni Plans, un repte. Mantenir i augmentar el nivell.

De cara a la propera temporada, hi ha previstes novetats. A banda de les conferències, s’encetaran tallers paral·lels . Especialment, pel que fa a la literatura. Palau i Fabra, Montserrat Abelló, Maria Aurèlia Campany, Manuel de Pedrolo i Pompeu Fabra en seran protagonistes. Per a més informació, cal contactar amb el web de l’Aula.