Coneixem el vilassarenc Artur Vilalta, cap de comunicació de l’equip Ducati Lenovo de Moto GP

Si el dilluns de la setmana passada, avui fa set dies, arrencàvem l’informatiu a l’avió que anava cap a Qatar per parlar amb el vilassarenc Jaume Carrau, cap d’electrònica de la Honda de l’Àlex Márquez a Moto GP, avui des del mateix traçat de Losail ens trobem amb l’Artur Vilalta. Ell és el cap de comunicació de l’equip Ducati Lenovo. Un altre vilassarenc, doncs, present en la categoria reina de les dues rodes.

L’Artur Vilalta ens confessa que, ell i en Jaume Carrau, fan broma i especulen sobre si és casualitat, o no, que dos vilassarencs, amb feines tan importants, estiguin presents al paddock, al circ de Moto GP. Coincideix amb en Jaume Carrau en molts circuits i viatges.

Ell és el cap de comunicació de l’equip Ducati Lenovo. Feina que fa des de 2017. I és que l’Artur Vilalta és al conjunt de Bolonya després d’haver estat, molts anys, cap de premsa del pilot mallorquí Jorge Lorenzo amb qui va guanyar el Mundial de 2015.

Guarda un gran record de l’etapa en què va estar treballant amb Jorge Lorenzo. Explica que el pilot li va obrir l’oportunitat de treballar en la competició més gran del món  i el fet de poder  treballar amb un campió del món`, amb un altíssim nivell d’exigència, ha estat “un regal” per a ell, ja que va aprendre moltíssim. Tenien una relació professional de sinceritat absoluta i això va repercutir molt positivament en tota la feina realitzada.

Quan Jorge Lorenzo va guanyar el Mundial 2015, en aquell moment Vilalta era el seu cap de comunicació.Un triomf, el de Lorenzo, que el vilassarenc, com no podia ser d’una altra manera, va celebrar com a propi. Moltes hores plegats. Les alegries i les decepcions es viuen com a pròpies.

Ara és el capdavant de la maquinària comunicativa de Ducati Lenovo. Un equip format per dos pilots molt joves: l’italià Francesco Bagnaia i l’australià Jack Miller. Joventut i energia

L’Artur Vilalta celebra, doncs, l’empenta de la sang jove que corre per les venes de les Ducati. Amb el Mundial de Moto GP acabat d’estrenar, queden, per endavant, moltes hores de feina, molts viatges i la família, és clar, s’enyora. El vilassarenc se’n fa creus de com es podria suportar això abans de les noves tecnologies que, avui, ens faciliten la vida.

La família es troba a faltar, ja que són molts dies fora de casa, amb jornades de 12-14 hores. Feina molt intensa però alhora molt agraïda. Es fa pinya amb l’equip.

Aquest cap de setmana, GP de Doha, al traçat de Losail. Pendents dels motors de les Ducatis que es comuniquen sota les ordres del vilassarenc Artur Vilalta.