“Concursa” la nova app creada pel vilassarenc Jordi Sayerza

El vilassarenc Jordi Sayerza és el creador de la nova app per telèfon mòbil “concursa“, una aplicació que ha creat amb l’objectiu de promocionar el comerç local i fomentar la interacció entre clientela i comerciants, amb premis dels establiments sobre qui dedica el tema i en la que tothom hi pot participar, responent a 16 preguntes.

En Jordi ha explicat a l’informatiu de Vilassar Ràdio que se li va ocórrer crear aquesta app, envoltat d’amics i fent el vermut, de seguida es va posar a treballar en l’aplicació.

El primer concurs amb què ha estrenat l’App va dedicat al món del vi, i estarà obert fins al 30 de maig. El primer establiment a participar-hi ha estat winerecorder.com un establiment online dedicat al vi i amb seu al nostre poble.

“L’objectiu és dinamitzar el comerç local, la gent ha de visitar el comerç en qüestió físicament o a través del web i així es crea la primera interacció”. Jordi Sayerza, creador de “Concursa”.

Ja té previst més concursos, sobre el món dels llibres, la cervesa, imatges de Vilassar de Mar i atenció, la ràdio. Us convidem a descarregar l’aplicació gratuïta a través de App Store (Iphone) i Google Play (Android).