Concurs escolar de dibuix del gOvi

El Grup d’Opinió de Vilassar de Mar (gOvi), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, organitza l’onzena edició del concurs escolar de dibuix que enguany porta com a tema “Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits”. El termini de lliurament de treballs finalitza el dijous 20 de maig a les 17 hores. Al concurs poden participar alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi inclosa l’escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar.

Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble i a l’Escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar, a Can Bisa (carrer Montserrat, núm. 8), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. Els dibuixos premiats, així com els de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal , del dilluns 24 de maig al  divendres 18 de juny de 2021.

BASES:

1. PARTICIPANTS: Es podran presentar tots els alumnes de primària residents a Vilassar de Mar o pertanyents als centres escolars de Vilassar de Mar: alumnes de 1r a 6è de primària escolaritzats als centres de Vilassar de Mar inclosa l’Escola Pla de l’Avellà o residents al municipi.

 2. TÈCNICA: Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·les, llapis, ceres, pintura al tremp (tempera), etc.) sempre que s’adaptin al format de la cartolina específica o a la mida de paper DIN A-4.

3. TEMA: El tema serà “VILASSAR DE MAR CONTAGIA SOLIDARITAT AMB ELS MÉS DESFAVORITS”, tema escollit per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides 2021. https://mansunides.org

4. PRESENTACIÓ: Al revers del dibuix, s’indicarà el nom de l’autor, el títol població i/o el curs i col·legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble i a l’Escola Pla de l’Avellà, a Can Bisa (C/ Montserrat, núm. 8), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a divendres de 16 a 21 h. El termini de lliurament serà fins dijous 20  de maig de 2021 a les 17 hores.

5. JURAT: El jurat estarà compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública als mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a la pàgina web del gOvi: www.goviweb.net així com de forma personal als guanyadors.

6. PREMIS: Es lliuraran tres premis per cada cicle de primària: Inicial, Mitjà i Superior. Un premi especial de Mans Unides per a cada cicle i un de reconeixement d’escola. Tanmateix hi haurà premis que aporten altres entitats col·laboradores com Càritas Parroquial i Rotary Club Vilassar Burriac. Els premis es lliuraran en l’acte que es celebrarà a Biblioteca Municipal Ernest Lluch divendres 11 de juny a partir de les 18.30 h, en aquest acte l’assistència serà en funció de les mesures de prevenció vigents a la data i sempre prenent totes les precaucions que s’escaiguin.

7. ELS DIBUIXOS: Els dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservant-se el dret de publicació, i sempre esmentant  l’autor/a.

 8. EXPOSICIÓ: Els dibuixos premiats, així com els de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, del 24 de maig al 18 de juny de 2021.

9. DEVOLUCIONS: Els dibuixos no premiats es podran recollir a la seu social del gOvi, C/ Sant Josep, 53, després del període d’exposició pública. El material no reclamat passarà a ser propietat del gOvi.

10. RESOLUCIÓ FINAL: El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se. Aquesta serà irrevocable. L’entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que pugui produir-se. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.