Concurs de truïtes, Memorial Joan Beltran

Divendres 18 d’octubre van tenir lloc a la plaça de l’Ajuntament les darreres activitats de la 15ª Setmana de la Gent Gran, que no van poder-se realitzar el dia 4 degut a la pluja. Es tracta de la retransmissió del magazine matinal “Parlant de tot” de Vilassar Ràdio presentat per Jaume Cabot amb la secció setmanal dedicada als nostres avis i àvis que condueix Joana Hernández.

A les 12 del migdia es va donar inici al Concurs de truites que va comptar amb vuit participants. Es van lliurar quatre premis: el primer, consistent en un val de 125 euros per comprar en botigues del poble, el va guanyar Petronila Zájara, per la recepta que va elaborar amb espàrrecs de marge; el segon, un val de 75 per comprar en botigues de la localitat, va ser per a Aurora Cuartero, que va fer una truita de ceba i variat de bolets. El tercer, consistent en un menú de migdia per a dues persones a El Sot, Bar-restaurant del Veral i El Terral, el va guanyar Maria Pilar Fava, per la seva truita de pop i ceba. El premi a la truita més original, consistent en un menú per a 4 persones ofert pel Gran Chef, cuina tradicional, va ser per a Vicente Teixidó per l’elaboració d’una truita de sobrassada.

El jurat estava format per l’àvia Remei, Xavier Iglesias, cuiner de Carns Montserrat i Juan Granero cuiner del Bar-Restaurant El Veral.  Des de la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran s’ha fet una valoració molt positiva d’aquestes activitats.

El concurs de truites arribava aquest 2013 a la seva setena edició i des d’aquest any s’anomena Memorial Joan Beltran.