Concerts de tardor, organitzats per Atzari, als jardins de Can Bisa

Esperonats per l’èxit aconseguit en el cicle de concerts que van fer aquest estiu, el Casal popular Atzari ha dissenyat una nova tongada de música de qualitat i de Km 0 al jardí de Can Bisa. Se celebraran, amb totes les mesures de seguretat que dicta la pandèmia de la Covid 19, els dimecres 30 de setembre, 7 d’octubre i 14 d’octubre.

Així, aquest dimecres 30 de setembre, a partir de les 8 del vespre, obrirà aquests Concerts de Tardor, així és com s’ha anomenat aquest cicle, Meritxell Neddermann. El dimecres 7 d’octubre, però a dos quarts de vuit del vespre, serà l’oportunitat per veure i escoltar Rita Payès, Elisabeh Roma i Eva Fernández. Per a la darrera sessió d’aquest cicle de concerts de tardor,  arribarà la màgia de la cantant Judith Neddermann, acompanyada per Ferran Savall. La cita és, també, a dos quarts de vuit del vespre.

Joan Anfruns, un dels responsables de la creació i disseny d’aquest cicle de concerts de tardor a Can Bisa, recorda que es respectaran totes les mesures higiènic- saniàries que dicta la pandèmia. Així, no es podran superar les 92 persones d’aforament que marca l’equipament.

Per inscriure’s-hi, cal cita prèvia. Tothom que hi estigui interessat haurà d’omplir un formulari que trobaran a la pàgina web del Casal popular Atzari. L’entrada funcionarà sota la modalitat de taquilla inversa, si bé l’organització es veurà capacitada per recomanar un preu.

Anfruns recorda que és una molt bona oportunitat per veure i escoltar de primera mà músics vilassarencs de gran qualitat i, de passada, poder donar-los un cop de mà en temps de pandèmia en el qual molts, recordem, han vist com es veien disminuïts els seus ingressos per l’anul·lació de moltes actuacions.

Amb tot, els dimecres de Tardor és una molt bona oportunitat per gaudir, en directe i en un entorn privilegiat, de música de qualitat de km zero. Amb el segell del Casal Popular Atzari.