Concert de Rita Payés i Elisabeth Roma a Premià de Mar

Les artistes vilassarenques Rita Payés i Elisabeth Roma actuaran divendres 21 de maig a l’Espai l’Amistat, ubicat al carrer Sant Antoni, 60 de Premià de Mar a les 8 del vespre.


La jove trombonista i cantant vilassarenca Rita Payés, amb vint-i-un anys,  ha viscut i respirat música des que era una nena gràcies a la seva família. Va estudiar piano i més tard trombó i es va convertir en el seu instrument principal. Va entrar a la coneguda Sant Andreu Jazz Band sota la direcció del baixista i tenor Joan Chamorro i va participar en diversos àlbums al costat d’Andrea Motis, Eva Fernández i Magali Datzira. L’any 2019 va regalar-li a la seva mare Elisabeth Roma una sessió de gravació a un estudi. Allà van enregistrar les cançons que van acompanyar-les tota la vida fins al punt de girar amb aquests temes per tot Europa. Un any després, arran de l’èxit del primer àlbum “En família”, amplien la formació a quartet per enregistrar les primeres cançons originals de la Rita.

Rita afronta aquest 2021 el repte més gran de la seva carrera, amb un disc format per temes escrits i compostos per ella mateixa, circumstància que no s’havia produït en 9 anys de trajectòria. Un àlbum de 10 temes enregistrats al prestigiós estudi de David Casamitjana, tècnic de la Sant Andreu Jazz Band i produïts per Juan Berbín, reconegut músic veneçolà premiat amb un Latin Grammy. La sonoritat que es desprèn ja és marca de la casa: jazz, bossa nova i guitarra clàssica. Una mescla que ha portat a mare i filla tocar per gran part de capitals del continent europeu.

L’entrada a aquest concert és gratuïta. Cal, però, reserva entrada prèviament a espailamistat.cat. L’obertura de portes serà a 2/4 de 8 del vespre. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Premià de Mar. El telèfon de l’Espai L’Amistat és el 93 752 99 90 i el seu email és info@espailamistat.cat