Concert de Natxo Tarrés i Pol Pla, al jardí de Can Sust

El Jardí de Can Sust, ubicat al carrer Doctor Masriera, 27 de Vilassar de Mar acollirà el dissabte 2 de setembre a 2/4 de 9 del vespre l’actuació de Natxo Tarrés i Pol Pla.

Natxo Tarrés, nascut el 1974, és músic professional des de fa més de 25 anys. Els seus dos principals projectes musicals han estat Gossos durant 25 anys i el tribut especial de Bob Marley que fa amb els The Wireless, que ja porta molts anys als escenaris. En Natxo compagina aquests projectes amb altres vinculats a la transformació social a través de la cultura i en especial la música.

Pol Pla Tarrés, nascut a Vilassar de Mar l’any 1997, és un cantant i compositor que sempre acostuma a anar acompanyat de la seva guitarra despertant emocions i sentiments, des del lloc més profund, amb les seves cançons. Després de passar per diferents bandes de sonoritats diverses (reggae, ska)  i de créixer musicalment en el seu últim projecte, el grup musical Simbiosi, en Pol emprèn ara el seu primer disc en solitari. Està molt satisfet de com està anant el procés d’enregistrament d’aquest àlbum, que s’editarà a l’hivern. Les peces que conformaran aquest disc són cançons vestides amb una producció artística que té la voluntat de conservar la puresa dels versos de les seves lletres jugant-hi amb harmonia. A la gravació hi estan participant Natxo Tarrés a la producció i mescles, Roger Farré al baix i Juanjo Muñoz a la masterització. D’aquest primer disc en solitari s’ha donat a conèixer el primer single, “Clavell blau”, peça que parla de l’amor cap a les coses que ens reafirmen i ens donen poder.

En Natxo ha explicat que aquest concert serà una fusió de dos universos artístics.

Les entrades estan a la venda al portal en aquest enllaç.

El preu de l’entrada és de 17’50 euros.