Concert commemoratiu del Dia Internacional de la Gent Gran, el 2 d’octubre

El dissabte 2 d’octubre la Regidoria de Gent Gran commemorarà el Dia Internacional de la Gent Gran. Ho farà amb un concert amb l’orquestra Aquarium, al pati de l’escola Pérez Sala, adreçat a les persones majors de 65 anys. Serà a partir de les 6 de la tarda i és gratuït.

Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia S’ha habilitat un correu electrònic (suportasp@vilassardemar.cat) i un telèfon (93 754 24 00 – extensió 2410) actiu de dilluns a divendres (de 9 a 14 h) perquè la gent gran pugui demanar inscripció. Cada persona pot reservar entrades per a la seva unitat familiar. Poden inscriure-s’hi persones més joves de 65 anys sempre que vinguin acompanyades d’una persona gran de la seva unitat de convivència. Les persones amb mobilitat reduïda, que vulguin assistir a l’acte, poden trucar i sol·licitar-ho al telèfon 93 754 24 00 – extensió 2410.


Durant el concert, l’orquestra Aquarium oferirà un repertori variat de música de totes les dècades i estils, des dels anys 50 fins avui amb pasdobles, rumba i rock, entre d’altres. La festa s’ha adaptat a la situació epidemiològica del moment i seguirà les directrius marcades pel Procicat: públic assegut, reserva d’entrades, control i limitació d’aforament, distància entre persones i mascareta. La realització de l’activitat estarà supeditada a la normativa que estigui vigent.

A tenir en compte el dia del concert: – Cal arribar com a mínim 45 minuts abans al recinte on tindrà lloc l’acte, per tal de poder entrar-hi d’acord amb el protocol de seguretat establert.– Per entrar al recinte, caldrà presentar el DNI.– No es permetrà l’entrada de persones no inscrites, no identificades o inscrites de forma fraudulenta.