Concert a l’Ateneu “Retrats d’un sentiment” amb la cobla Marinada i la colla sardanista Violetes del bosc

cartellL’Ateneu Vilassanès acollirà dissabte 15 de novembre a les 7 del vespre el concert “Retrats d’un sentiment”, amb la cobla Marinada i la colla sardanista Violetes del bosc. L’entrada és gratuïta. Organitza Amics de la Sardana amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

La cobla Marinada, amb la seva música, i la colla sardanista Violetes del Bosc, amb la dansa, acompanyen la interpretació que fa l’actor Marc Pujol d’un text, escrit per a l’ocasió pel dramaturg Màrius Moneo. “Retrats d’un sentiment” és un viatge als darrers 150, on l’espectador podrà conèixer la realitat social i cultural de Catalunya en les diferents etapes que ha viscut. La direcció musical corre a càrrec de Tobias Gossmann.
Aquest concert s’inclou en la programació que la Diputació duu a terme per commemorar el centenari de la Mancomunitat de Catalunya (1914-2014).

Les peces que s’interpretaran són: “La masovera guapa”, “El foc de Castelló”, “Camí de llum”, “Als peus de la Verge”, “Neguit”, “Dubte”, “Juny”, “Calella, ciutat pubilla” i “Please don’t stop the music”.