Concert a favor de Metges Sense Fronteres

Divendres 8 de febrer a l’Ateneu Vilassanès, a les 9 del vespre, concert a benefici de Metges Sense Fronteres, a càrrec de les corals VilasSons i Seasons, sota la direcció de Judit Neddermann i amb l’acompanyament de Bernat Casares al piano. L’acte està organitzat per Àula de Música amb el suport de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

L’acte s’iniciarà amb l’explicació, per part de l’organització, dels objectius de Metges Sense Fronteres i de la campanya a la que aniran destinats els diners que es recullin de la venda d’entrades. El preu  és una aportació entre 2 i 10€ , tot i que qui ho vulgui, pot realitzar una aportació superior.

Judit Neddermann ha visitat el “Parlant de tot”, que presenta Jaume Cabot, i ha explicat que VilasSons va nèixer fa aproximadament uns cinc anys i que està integrat per una quarentena de persones, amb l’acompanyament de Bernat Casares al piano. Ha afegit que temps més tard va sorgir Seasons, format per Victor Recoder, Miquel Galocha, Iolanda Bautista i Xavier Simó, amb l’acompanyament també de Bernat Casares.

Neddermann, que ha visitat de nou el programa ens ha parlat de varis temes, ha explicat que estan molt il·lusionats amb aquest concert, que estan preparant des de fa setmanes i també va explicar l’experiència sobre la seva actuació a la gala dels premis cinematogràfics Goya, celebrada a Sevilla el passat dissabte 2 de febrer a la nit, transmesa en directe per TVE-1, que, entre altres, va comptar com a guionista amb un altre vilassarenc David Martos, precisament company, durant l’EGB, de classe de la Judit.

Si voleu escoltar l’entrevista sencera cliqueu aquí.

Us deixem la interpretació que ens van fer el Cor SeaSons en la seva visita a la ràdio.

Podeu gaudir d’aquesta actuació que va fer amb Amaia i Rozalén i el pianista Manu Guix amb anècdota inclosa.