Comunicat del PSC sobre la renúncia d’Isaac García-Oses a l’acta de regidor

El PSC de Vilassar de Mar ens ha fet arribar un comunicat, en relació a la renúncia d’Isaac García-Oses a l’acta de regidor

En aquest comunicat de premsa el PSC explica que les raons que García-Oses ha traslladat a l’agrupació socialista han estat “circumstàncies personals que requereixen la seva atenció i dedicació fora de l’àmbit polític”.

Des de l’agrupació local socialista han mostrat tot el seu respecte per aquesta decisió i han mostrat el seu agraïment per la seva dedicació, tot desitjant-li el millor en els seus projectes futurs. Des del PSC afegeixen que la política local, no sempre prou valorada, requereix grans dosis de vocació, treball i sacrificis personals i familiars.

Recorden que han estat moltes les persones  que, des de les primeres eleccions municipals de 1977, han treballat generosament i desinteressadament per un ideal de millorar la vida de la ciutadania del nostre poble. Des del PSC han mostrat el seu agraïment a totes aquestes persones i subratllen que l’agrupació local sempre ha tingut i tindrà els braços oberts per rebre a tots aquells que vulguin treballar amb nosaltres pel bé comú del nostre poble, sense filtres, condicions ni prejudicis.

Conclouen destacant que tenen la ferma voluntat de continuar aportant el seu granet de sorra per millorar el benestar de totes i tots els vilassarenques i vilassarenques.