Comunicat del PSC en relació a la renúncia de la regidora de Joventut

El PSC ens ha enviat un comunicat de premsa amb el seu posicionament en relació a la renúncia de la regidora de Joventut Montse Gual al seu càrrec a l’Ajuntament.

El comunicat s’inicia explicant que respecten la decisió de la regidora Montse Gual, subratllen que aquesta decisió “l’honora” i afegeixen que lamenten que s’hagi produït d’aquesta manera. Consideren que “primer calia fer una anàlisi serena dels fets, aplegar tota la informació i documentació necessària, i després assumir les responsabilitats que es derivessin”.

El PSC manifesta que “vivim en una societat amb un deteriorament clar de valors, una societat que mira cap a un altre costat davant de la mentida, de la incompetència i fins i tot de la corrupció, però sembla que no perdona l’error”.

Expliquen que “som hostes de la immediatesa, de la dictadura de les xarxes, tot es jutja al moment sense donar importància als fets o a les circumstàncies” i subratllen que “és trist que la bona feina feta a la regidoria de joventut,  de les poques àrees d’aquest govern de les que ho podem dir, es vegi enterbolida per un error evident, la responsabilitat política del qual l’assumeix la regidora amb la dimissió”.

Per al PSC, la dimissió “de cap manera pot ser utilitzada per tancar el tema en fals i deixar de recavar tota la informació, perquè es coneguin tots els fets i es donin totes les explicacions necessàries, que delimitin totes i cadascunes de les responsabilitats que hi pugui haver” . Consideren que aquesta és l’ única manera que es pugui assegurar que l’error no es repetirà.

El PSC manifesta en el comunicat que no poden “deixar de denunciar el flagrant silenci de l’alcalde Damià del Clot, alcalde totalment desaparegut, inoperant i que no ha manifestat cap opinió sobre el tema en tot aquest temps, així com cap recolzament públic a la regidora” i afegeix que l’alcalde “sí que hauria de meditar la seva dimissió com a representant inexistent de Vilassar de Mar”.

El comunicat conclou  explicant que volen reconèixer la feina feta per Montse Gual a la regidoria de joventut, igualtat i participació. Exigeixen “la implicació immediata de l’alcalde i el seu compromís d’arribar al fons de l’assumpte d’una manera ràpida i transparent” ja que “ens  hi juguem la bona imatge del nostre poble”.

Llegiu el comunicat en aquest enllaç