Comunicat de resposta de la Unió Esportiva Vilassar a l’Ajuntament

La Unió Esportiva Vilassar de Mar, a través d’un comunicat fet arribar a la nostra redacció, contesta al requeriment que li va enviar l’Ajuntament de Vilassar de Mar (del qual ens en vam fer ressò en aquest informatiu) demanant a l’entitat blanc-i-vermella que compleixi, com la resta d’entitats esportives del nostre municipi, amb el protocol Covid. La Unió Esportiva assegura que la seva responsabilitat és tenir cura dels més de 600 jugadors i jugadores que aixopluga, manifesta la seva sorpresa pel requeriment del consistori vilassarenc i assegura que no pensa obrir cap mena de debat públic al voltant de la crisi entre el club i Ajuntament.

La UE reconeix que la comunicació amb l’Ajuntament de Vilassar de Mar, escriuen, “no sempre ha estat àgil i fluida i que, en molts casos, es limita a correus electrònics en dies festius”. De fet, subratllen, el requeriment va ser enviat el passat 29 de desembre, en plenes vacances de Nadal. Insisteixen, a més, que encara no han rebut resposta de l’alcalde Damià del Clot a la darrera reunió que van mantenir el passat novembre.

En el comunicat, la UE insisteix que “sempre ha fet cas” dels consells i recomanacions de l’Ajuntament i que, en tot moment, ha comunicat els positius de qualsevol jugador o jugadora tan bon punt els ho han comunicat a ells.

Sí que insisteixen que, pel que fa al control de l’aforament al camp municipal de futbol Xevi Ramon, que, de bon començament durant la pandèmia feia personal de l’Ajuntament, se’ls va derivar a ells el novembre de l’any passat i remarquen que no tenen recursos per poder-se’n ocupar.

És per això que l’entitat blanc-i-vermella demana a l’Ajuntament de Vilassar de Mar col·laborar tots plegats en la cerca de solucions en les mancances de les instal·lacions municipals; escriuen.

Des d’aquesta casa, des de Vilassar Ràdio, ens hem posat en contacte amb la Unió Esportiva Vilassar de Mar que ha declinat fer declaracions i es remeten al comunicat que t’hem desglossat.