Comunicat de La Rierada i Mansuets de Foc sobre la festa major

El passat dilluns 4 de maig passat des de Vilassar Ràdio ens fèiem ressò del comunicat del govern  sobre la Festa Major en el qual l’executiu local explicava que enguany es realizarà una festa major “adaptada a les noves circumstàncies amb activitats virtuals perquè tothom pugui gaudir de la festa alhora, sense estar condicionats pels aforaments i la distància social”.

La Rierada i Mansuets de Foc han fet arribar un comunicat a Vilassar Ràdio en què manifesten el seu desacord amb aquest comunicat del govern.

Les dues entitats  manifesten  que la Regidoria de Cultura “ha imposat de manera unilateral a les entitats i al poble la reducció de la festa major a la mínima expressió”. Consideren que aquesta decisió “no respòn ni criteris tècnics ni tampoc és realista amb les fases de desconfinament presentades per l’Estat Espanyol”.

Demanen “temps per veure com evoluciona la situació i per presentar un programa adaptat que respecti totes les mesures de sanitat i seguretat necessàries”

El comunicat de les dues entitats afegeix que “la feina que farem les entitats aquests dies serà la que la regidoria es nega a fer”.

La Rierada i Mansuets de Foc subratllen que començaran a treballar “per tirar endavant de forma conjunta la festa d’hivern” i destaquen que “aquest juny tindrem una festa major diferent, sense aglomeracions i des del distanciament, però tindrem Festa Major”