Comunicat de de l’Ajuntament de rebuig a la violència en l’esport

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha manifestat en un comunicat de premsa el rebuig a la violència en l’esport, fent costat al Club Vilassar Hoquei i al comunicat que el club ha emès després de l’agressió a un dels seus jugadors en el partit de l’11 de desembre, a la jornada de lliga de Tercera catalana masculina.

El consistori recorda que l’esport és un factor i un element d’integració social. Aprendre i millorar són elements bàsics en l’esport i la seva pràctica constitueix una eina molt important en la socialització de les persones. La transmissió dels valors que fomenta, com la solidaritat, el treball en equip, l’esperit de superació, la disciplina o la responsabilitat, ajuden a assolir una societat cohesionada.

Des de l’Ajuntament afegeixen que esperen que fets com el que va patir el jugador del Club Vilassar Hoquei no es repeteixin i que el jugador es recuperi ràpidament de les lesions. La pràctica esportiva ha de continuar sent un espai de socialització, de formació i de transmissió de valors on la violència no hi té cabuda.