Comencen les obres per fer un nou equipament cultural i 14 habitatges de promoció pública a l’àmbit de can Bisa

Dilluns 8 de març comença la transformació de l’illa de can Bisa, l’espai comprés entre la carretera de Cabrils, el carrer Rector Bartrina, carrer Montserrat i carrer de La Pau. La principal actuació consisteix en la construcció d’un nou edifici al costat de can Bisa, a l’espai que fins ara s’utilitzava com a aparcament de zona blava. Aquest nou edifici tindrà una planta dedicada a equipament cultural i dues més on quedaran distribuïts els 14 habitatges de protecció oficial que s’hi construiran. L’actuació també contempla la rehabilitació de la finca de can Bisa, que està catalogada i actualment molt deteriorada, i que es destinarà a ús cultural. El termini d’execució de les obres és de 12 mesos.

El projecte, de Batlle i Roig Arquitectes, parteix de la idea de definir un edifici unitari, amb un volum que doni un aspecte exterior continu i unificat. La connexió del nou edifici amb la casa de can Bisa es farà amb un gran finestral. Un altre tret destacat del nou edifici és que la façana recordarà l’aspecte de les naus industrials que s’aixecaven en aquest mateix indret (can Bosch i can Garcia).

Amb motiu de les obres, des del 8 de març la circulació de vehicles al carrer de Santa Isabel, Rector Bartrina i La Pau quedarà interrompuda i no es podran estacionar vehicles. Amb vehicle, només es podrà accedir als aparcaments privats i als serveis eclesiàstics.

Leave a Reply