Comencen les obres de la nova escola bressol municipal al Barato

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha iniciat les obres de construcció de la nova escola bressol municipal que estarà ubicada a l’avinguda Montevideo, 217, al barri del Barato. La previsió és que les obres tinguin un període d’execució de sis mesos. L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Rehac, SA, amb un pressupost d’1.028.283 euros (IVA inclòs). El nou equipament tindrà 793,6 m2 de superfície útil distribuïts de la següent manera: 567,3 m2 a la planta baixa i 226,3 m2 a la primera planta. Amb vuit aules, tindrà capacitat per acollir 115 alumnes: dos grups de lactants, (16 nens), tres grups d’1 a 2 anys (39 nens) i tres més de 2 a 3 anys (60 nens).

La planta baixa, amb forma d’L, tindrà l’accés i el vestíbul principal, la sala d’usos múltiple i sis aules per a nens d’1 a 3 anys, amb accés directe al pati d’esbarjo. A la planta primera hi haurà les aules dels nadons de 0 a 1 any i totes les dependències necessàries per als serveis administratius i professorat de l’escola.

El nou equipament està projectat com un edifici funcional, amb molta llum natural. La previsió és que pugui entrar en funcionament el proper curs escolar.

Amb aquest nou centre, Vilassar de Mar comptarà amb 246 places públiques de llar d’infants, pràcticament es doblaran les 130 que hi havia fa dos anys. Les places quedaran distribuïdes entre el nou centre que ara està en construcció i l’escola bressol municipal de l’avinguda Eduard Ferrés, 168.

Leave a Reply