Comencen les obres al primer pis del Mercat per acollir l’Àrea Bàsica de Serveis Socials

L’Àrea Bàsica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, migrarà, en els pròxims mesos, de l’Escola Nàutica (on actualment realitzen treballadors i treballadores les seves tasques) i s’ubicarà a la primera planta del Mercat Municipal.

El trasllat es farà efectiu un cop acabin les obres que s’estan fent, des de mitjans de juliol, per condicionar aquest nou espai ubicat a la cruïlla entre avinguda Montevideo i el carrer Narcís Monturiol. Per la seva banda, l’Escola Nàutica requereix una important inversió en rehabilitació abans de poder-la adequar a nous usos. N’hem parlat amb la regidora de Serveis socials, Família, Gent Gran, Núria Arasa.

Així doncs, des del passat dilluns 18 de juliol, ja s’està treballant per adequar l’interior de la primera planta del Mercat Municipal. Amb l’objectiu d’acollir l’Àrea Bàsica de Serveis Socials: una de les més rellevants del nostre consistori pel que fa a volum i atenció.

Núria Arasa ens ha detallat que la migració la realitzaran les persones encarregades d’atendre les necessitats de vilassarenc i vilassarenques. La voluntat de donar una atenció més personalitzada i confidencial és un dels objectius que es busca amb el nou espai.

Amb les obres d’adequació de l’interior d’aquest local de titularitat municipal, que té una superfície útil total d’uns 700 m², es donarà àmplia cobertura a l’atenció a les persones amb un entorn modern i perfectament pensat per a donar una millor atenció individualitzada.

I és que el projecte inclou la reforma de l’espai actual amb una distribució que constarà d’una zona de recepció, uns despatxos per visites i coordinació, sales de treball, tècniques i de reunions, zones de serveis, sales arxius, magatzems i un office pel personal.

L’Àrea Bàsica de Serveis Socials és un dels grans eixos del nostre Ajuntament. Tots i totes, diu la regidora, o bé hi hem passat; o bé hi passarem.

Per la seva banda, el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, deixa, també, l’Escola Nàutica i es mou a l’Espai Galbany, carrer Sant Roc numero 2.

El projecte, té un pressupost de 901.385,46 € IVA inclòs i, en principi, té una durada prevista de cinc mesos, tres mesos menys dels que es pensava inicialment.

La reubicació de l’àrea Bàsica de Serveis Socials a la primera planta de l’edifici del Mercat Municipal permetrà alliberar l’Escola Nàutica, que allotjava aquests serveis fins ara. Aquest emblemàtic edifici de Vilassar de Mar requereix una important inversió en rehabilitació abans de poder-lo adequar als nous usos que el consistori té previst allotjar a l’Escola Nàutica.

Així doncs, i si es compleixen les previsions, a principis d’any es podria estrenar el nou espai a la primera planta del Mercat Municipal.