Comencen els tornejos esportius municipals

L’esport torna a prendre protagonisme aquest estiu a Vilassar de Mar. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha organitzat nous tornejos de vòlei platja, bàsquet i tennis platja. Hi haurà trofeus per als dos primers equips classificats de cada categoria i obsequi d’una samarreta per a totes les persones que hi participin.
El primer torneig en arribar és del de vòlei platja 4×4, aquest dissabte 1 de juliol (10 h), a la platja de Palomares. Hi podran participar a partir dels 12 anys en dues categories, la infantil i l’absoluta. Les inscripcions es poden fer fins al 30 de juny al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín i el mateix 1 de juliol a la platja de Palomares fins a 30 minuts abans de l’inici del torneig. El preu de la inscripció és de 5 euros per jugador/a i els equips podran ser masculins, femenins o mixtos.
El 8 de juliol es farà el torneig de bàsquet 3×3, que enguany canvia d’escenari i es trasllada al carrer Mn. Pere Ribot, darrere del poliesportiu la Bòbila. Les inscripcions, fins al 6 de juliol, es poden fer al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín i al poliesportiu la Bòbila. El preu és de 5 euros per jugador/a i els equips podran ser masculins i femenins.
Per últim, el 15 de juliol tindrà lloc el torneig de tennis platja per parelles a la platja de Palomares. Fins al dia d’abans del torneig hi ha la possibilitat d’apuntar-s’hi al Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín i a La Genera Club Esportiu. Hi haurà dues categories, la júnior, de 14 a 16 anys, i l’absoluta, a partir de 17 anys. Les parelles podran ser masculines, femenines o mixtes. El preu de la inscripció és 6 euros per jugador/a.