Aquest dilluns 21 de setembre de 2015 Vilassar Ràdio arrenca temporada i amb ella el “Parlant de tot” que arrenca la vuitena temporada. 

Aquest dilluns començarem repassant de manera general la graella de programació de l’emissora, seguidament repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats, el temps, les notícies destacades i tota l’actualitat general que ve marcada per les eleccions que s’han de celebrar el pròxim diumenge.

A les 10.30h en la primera entrevista de la temporada, parlem amb l’actor vilassarenc David Solans que protagonitza la nova serie de TV3 que es va estrenar la setmana passada, “Merlí“.

Els dilluns el programa comptem amb seccions diverses que ens arriben des de “La Xarxa” i que obren el ventall a parlar de diversos temes.

A les 11h escoltarem “Aules que sumen” un espai dedicat a l’ensenyament en que Anna Ruíz parla del curs escolar que avui just fa una setmana va començar. En parla amb Alex Castillo, President de AMPA de Catalunya.

A les 11.30h Montse Hidalgo ens parla d’economia en l’espai “Cinc Cèntims” ens parla de morositat. En aquest país, diuen, es paga tard i malament, els impagats són una de les causes de tancament d’empreses. En parlem amb el “MorosòlegPere Prats.

A les 12h arriba “Pel bé de tots“, un espai en que Anna Ruíz ens parla de fets per millorar la nostra vida. Avui parlem en plena campanya electoral, del compromís dels partits polítics ens els seus programes, per defensar la infància i l’adolescència. Passa pel programa Sònia Martínez, directora de FEDAIA, Federació d’Entitats d’Atenció a la Infància i l’Adolescència.

A les 12.30h en l’últim espai que ens serveix “La Xarxa“, Montse Hidalgo parla de l’actualitat a “l’Aigua Clara“. En les últimes setmanes es repeteixen les imatges dels refugiats que fugen de la guerra buscant sobreviure. Parlem dels mecanismes legals que tenen aquestes persones refugiades amb Lluís Mestres, vocal de la Comissió d’Estrangeria del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

En la recta final de l’edició parlem dels concursos que aquesta temporada tornem a engegar al programa.

Tot plegat en l’edició nº804.