Comencem la 5ena TemporadaDilluns 23 de setembre. Arrenquem la 5ena temporada del programa, i ho fem amb més novetats i força que mai, i formant part també d’un projecte engrescador, que uneix 16 emissores locals a compartir espais dels seu magazine matinal, guanyant en riquesa de continguts.

Com sempre arrenquem a les 10h repassant la informació local, l’agenda, el temps etc.

A les 10.30h arriba l’entrevista del dia, avui i per explicar-nos el projecte de la Xarxa, ens acompanya el Cap d’Àrea de Continguts de la Xarxa, el Sr. Rafel de Ribot.

A les 11h com cada dilluns repassem el que ha passat esportivament parlant durant el cap de setmana a Vilassar de Mar, resultats, classificacions, entrevistes etc.

A les 11.30h farem la presentació de la nova temporada a Vilassar Ràdio i repassarem els programes que composen la graella.

A les 12h arriba la primera connexió amb els matins en xarxa en la qual cada dia aquesta hora escoltarem l’entrevista en xarxa, en la Marc Lobato avui entrevista a Pablo López, 2on classificat al concurs Operación Triunfo 2008, i que ara treu un disc en solitari, i que la gira de presentació el porta a les festes de La Mercè.

A les 12.30h comença la primera entrega del concurs de la temporada amb els amics de l’Hostal de la Plaça de Cabrils.

Tot plegat en l’edició nº574