Dimarts comencem una nova temporada

El dimarts 12 de setembre comença la nova temporada de programació de Vilassar Ràdio. Ho farà amb novetats a la graella, que seran presentades durant el primer programa de la temporada, el “Parlant de tot” el mateix dimarts a les 10h. El mateix programa, que arriba a la desena temporada i que la temporada passada va celebrar el programa nº1000 en antena, presentat per Jaume Cabot, farà un especial tornada a l’escola. Com és habitual el primer dia de curs, es faran connexions en directe amb els diferents centres escolars del nostre poble per parla amb els directors i directores sobre com s’esdevé el primer dia de curs.

Com sempre, el pal de paller de la programació de l’emissora municipal serà la informació de proximitat, renovant els serveis informatius que s’emetran també en quatre edicions, les 13, 14.30, 16 i 19.30h. A més durant el matí, una de les novetats seran les connexions a les 10, 11, 12 i 13h amb el butlletí horari de Catalunya Informació amb el qual s’ha signat un acord de col·laboració.

L’entreteniment tornarà a estar present aquesta temporada, amb programes de diferents formats i estils, presentat per la trentena de col·laboradors de l’emissora. Cal esmentar també que Vilassar Ràdio segueix formant part de La Xarxa i que des d’aquest ens també es produiran programes que podrem escoltar a casa nostra.

Vilassar Ràdio va néixer el juny de 1980, per tant aquesta temporada celebrarà el seu 38è aniversari.