Comença l’Slot Meeting 2008

Vilassar de Mar es converteix des d’avui fins diumenge en la capital de l’slot. Milers d’afeccionats i públic en general s’aplegaran en l’Slot Meeting 2008, l’esdeveniment que té com a objectiu promoure l’ slot com a activitat socioesportiva.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar s’ha bolcat de ple acollint l’esdeveniment que enguany arriba a la tercera edició però que és la primera vegada que se celebra al municipi. Tal i com va explicar l’alcalde, Joaquim Ferrer , durant la presentació als mitjans de comunicació, “aquest acte és molt enriquidor per a Vilassar de Mar ja que permet compartir aficions, passions i combinar l’esport amb el lleure i la família”. L’associació de botiguers, Vilassar Comerç, també s’ha implicat en el certamen. A banda de repartir tiquets per a la rifa, els botiguers han decorat els seus aparadors amb peces d’slot: pistes, cotxes…

Nou instal·lacions municipals per als diferents actes, nou competicions d’Slot en diferents categories, un miler de pilots, més de 1.000 metres de pistes, la celebració del Campionat d’Espanya, una fira de col·leccionisme i les jornades de portes obertes perquè tothom en pugui gaudir són els principals atractius de l’Slot Meeting 2008. Àlex Ruestes, veí de Vilassar de Mar i president d’AECAS, Associació Espanyola de Clubs i Aficionats a l’slot, explica que darrere l’Slot Meeting hi ha una reivindicació: que es reconegui l’slot com a activitat esportiva.

 ACTIVITATS

Divendres 11 juliol 
11 juliol/ A partir 17h
Competicions de diferents modalitats: Resistència GT Slot Meeting (eliminatòries). Escola del Mar. Campionat “Slotdigital.com” (finals). Pavelló d’esports municipal Paco Martín. Campionat Camions (eliminatòries). Escola d’Adults. Trofeu Andros (eliminatòries). C.C. del Barato. Rally (eliminatòries). Centre Municipal Sant Roc. Raid (eliminatòries). Cooperativa Obrera.  L’accés per veure les competicions es gratuït. Per inscriure’s com a participant contactar amb slotmeeting@gmail.com o tl 607575919.

Dissabte 12 juliol
9.30h Inauguració Slot Meeting
10h Debat amb el títol: “Com es viu l’slot”. Pavelló d’esports municipal.
13h Nomenament dels guanyadors del II Concurs de Fotografia d’Slot i del I Concurs de posters d’Slot
14h Dinar de germanor. Ca l’Amell
A partir 16h Finals de les competicions de les diferents modalitats: Resistència. Escola del Mar. 3er Campionat d’Espanya d’Scalextric Digital. Pavelló d’esports municipal Paco Martín. Campionat Camions Slot Meeting. Escola d’Adults. Trofeu Andros. CC del Barato. Rally. Centre Mpal Sant Roc. Raid. Cooperativa Obrera. Trofeu “Duelo de Foros”. CC del Barato. L’accés als recintes per veure les competicions és gratuït. A partir de les 21h. entrega de trofeus.
De 16 a 22h Fira de col•leccionisme d’slot. Carrer Sant Pau
De 16 a 22h Parc infantil d’1/43. Gratuït. Plaça Picasso

Diumenge 13 juliol
De 10 a 14h Fira de col•leccionisme d’Slot. Carrer Sant Pau
De 10 a 13h Jornada tècnica d’Slot “Pro”: “Com perfeccionar el cotxe d’slot”.  Pavelló d’esports municipal.
A partir de les 13h. Entrega de premis del sorteig de Vilassar Comerç
De 10 a 14h Parc infantil d’1/43. Gratuït. Pl. Picasso
De 10 a 14h Portes obertes a tots els recintes municipals per provar les modalitats d’slot: Velocitat, a l’Escola del Mar. Circuits de tecnologia digital, al Pavelló d’esports municipal. Camions, a l’Escola d’Adults. Circuit de neu, al C.C. del Barato. Circuits tècnics de rally, al centre Municipal Sant Roc i circuits del desert, a la Cooperativa Obrera.
14h Cloenda
 

Leave a Reply