Comença l’obra de reurbanització del tram de Montevideo, entre Jeroni Marsal i Marina, per fer-lo accessible

 

Han començat els treballs de pavimentació de l’avinguda Montevideo, entre Jeroni Marsal i Marina, el tram que continua amb l’actuació ja realitzada a la mateixa via entre Lluís Jover i Jeroni Marsal. Igual que amb el tram ja finalitzat, l’actuació de reurbanització transformarà la via en un carrer accessible, de plataforma única, amb voreres i calçada al mateix nivell i de prioritat per al vianant.

L’obra es troba dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). Dividida en dues fases, aquest segon tram també canviarà la calçada segregada de voreres estretes per una secció de plataforma única accessible en què es prioritza l’ús del carrer per part dels vianants i es limita la velocitat de circulació dels vehicles a 20 km/h. L’actuació també permetrà renovar i ampliar els punts de recollida de les aigües pluvials.

L’obra, amb un pressupost d’adjudicació de 287.030,84 € (IVA inclòs), té una durada prevista de dos mesos i mig i preveu les següents afectacions al trànsit mentre s’estiguin realitzant:

  • Av. Montevideo tallada al trànsit entre Jeroni Marsal i Marina.
  • Habilitació sentit baixada Av. Montevideo fins a carrer Marina.
  • Trasllat contenidors de recollida selectiva provisionalment al carrer Marina.