Comença la transformació de la carretera de Cabrils en via urbana

  •  

Carretera CabrilsEl 15 de setembre han començat les obres per adequar la carretera de Cabrils en carrer urbà per millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants. Amb aquesta actuació es completarà l’obra que ha permès connectar les avingudes Carles III i Lluís Companys i també arranjar diferents carrers de l’entorn.

 

 

L’actuació, corresponent a la segona fase de les obres d’urbanització per adequar com a vial urbà el tram de l’actual carretera de Cabrils, comprendrà el tram entre el carrer Santa Maria i la N-II, que des de l’obertura del pont que connecta les avingudes Lluís Companys i Carles III ha passat tenir un únic sentit de circulació. Amb l’actuació s’adaptaran tots els passos de vianants per millorar l’accessibilitat de les persones i s’ampliaran les voreres per a una millor seguretat i mobilitat dels vianants ja que fins ara en alguns punts arribaven a ser tan estretes que no permetien el pas de dues persones sense haver de baixar a la calçada. L’obra també reordenarà l’espai públic aconseguint que el passeig del Pins tingui continuïtat fins al carrer Sant Jaume. A més, amb l’actuació es renovarà l’enllumenat. L’obra, finançada amb fons del PUOSC de la Generalitat, té una durada prevista de 4 mesos.
Cal recordar, que la primera fase de les obres va culminar el 25 de juliol quan es va obrir i inaugurar el pont que connecta les avingudes Carles III i Lluís Companys. L’obra, finançada íntegrament per la Diputació, amb un cost de més d’1 MEUR, ha donat resposta a una reivindicació històrica del poble, millorant la connectivitat, la seguretat i la mobilitat de la vila.

Afectacions a la línia de bus C12, parada passeig dels Pins

A partir del dilluns 22 de setembre, i mentre durin les obres, la línia d’autobús C12 de l’empresa Casas no circularà per la carretera de Cabrils en el tram comprès entre el carrer Santa Maria i la N-II, i la parada del passeig dels Pins quedarà inhabilitada. El recorregut alternatiu en sentit descendent el realitzarà per l’avinguda Eduard Ferrés – ctra. d’Argentona – N-II. Per tant, s’incorporen de forma temporal dues noves parades en substitució de la del passeig dels Pins:
–  Ajuntament de Vilassar de Mar (actual parada de les línies C13, C10 i C30 en sentit Premià de Mar).
–  Estació de Renfe Vilassar de Mar (sentit Premià de Mar).