Comença la transformació de la carretera de Cabrils en via urbana

Carretera CabrilsEl 15 de setembre han començat les obres per adequar la carretera de Cabrils en carrer urbà per millorar l’accessibilitat i la seguretat dels vianants. Amb aquesta actuació es completarà l’obra que ha permès connectar les avingudes Carles III i Lluís Companys i també arranjar diferents carrers de l’entorn.

 

 

L’actuació, corresponent a la segona fase de les obres d’urbanització per adequar com a vial urbà el tram de l’actual carretera de Cabrils, comprendrà el tram entre el carrer Santa Maria i la N-II, que des de l’obertura del pont que connecta les avingudes Lluís Companys i Carles III ha passat tenir un únic sentit de circulació. Amb l’actuació s’adaptaran tots els passos de vianants per millorar l’accessibilitat de les persones i s’ampliaran les voreres per a una millor seguretat i mobilitat dels vianants ja que fins ara en alguns punts arribaven a ser tan estretes que no permetien el pas de dues persones sense haver de baixar a la calçada. L’obra també reordenarà l’espai públic aconseguint que el passeig del Pins tingui continuïtat fins al carrer Sant Jaume. A més, amb l’actuació es renovarà l’enllumenat. L’obra, finançada amb fons del PUOSC de la Generalitat, té una durada prevista de 4 mesos.
Cal recordar, que la primera fase de les obres va culminar el 25 de juliol quan es va obrir i inaugurar el pont que connecta les avingudes Carles III i Lluís Companys. L’obra, finançada íntegrament per la Diputació, amb un cost de més d’1 MEUR, ha donat resposta a una reivindicació històrica del poble, millorant la connectivitat, la seguretat i la mobilitat de la vila.

Afectacions a la línia de bus C12, parada passeig dels Pins

A partir del dilluns 22 de setembre, i mentre durin les obres, la línia d’autobús C12 de l’empresa Casas no circularà per la carretera de Cabrils en el tram comprès entre el carrer Santa Maria i la N-II, i la parada del passeig dels Pins quedarà inhabilitada. El recorregut alternatiu en sentit descendent el realitzarà per l’avinguda Eduard Ferrés – ctra. d’Argentona – N-II. Per tant, s’incorporen de forma temporal dues noves parades en substitució de la del passeig dels Pins:
–  Ajuntament de Vilassar de Mar (actual parada de les línies C13, C10 i C30 en sentit Premià de Mar).
–  Estació de Renfe Vilassar de Mar (sentit Premià de Mar).