Comença la temporada d’estiu a Vilassar Ràdio

Aquest dilluns a les 10 h ha donat el tret d’inici la temporada destiu de Vilassar Ràdio. Un any més de 10 a 13 h comptarem amb “La ràdio a la fresca“, amb informació general, agenda, el temps, platges i on la protagonista serà la música de tots els temps.

L’informatiu de proximitat segueix sent l’objectiu de l’emissora i en aquest sentit podrem escoltar la informació local i comarcal a les 13, 16.30 i 19.30 h.

La música i l’entreteniment és l’abanderat de les tardes i vespres estiuenques a la ràdio, així els programes musicals de temàtica en seran els protagonistes, Rock, R&B, Música Negra, Havaneres, Disco, monogràfics, etc.

Per altra banda alguns programes de la temporada d’hivern segueixen en antena, com el “Funky Tracks de Toni Monuera i el “Cocodril Club” de l’Albert malla ens seguiran ambientant els vespres.

També escoltarem una temporada més, cada dia a les 19 h, “Antena Local“, programa que ens dóna a conèixer cada dia un mitjà local del nostre país. Programa produït per la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya del qual Vilassar Ràdio en forma part des dels inicis i que precisament ha estat enregistrat als estudis de la nostra emissora.

La temporada d’hivern tornarà el 12 de setembre coincidint amb la tornada del curs escolar.