Comença la temporada 2018-2019 a Vilassar Ràdio

Equip de Vilassar Ràdio

Aquest dimecres 12 de setembre Vilassar Ràdio donarà el tret d’inici a una nova temporada. Coincidint amb l’inici del curs escolar, l’emissora començarà a rodar amb la seva programació d’hivern.

Així, un any més els informatius tornaran a ser el buc insígnia de l’emissora, en les quatre edicions diàries 13, 14.30, 16 i 19.30 h ens acostaran la informació local i comarcal sense perdre de vista que el 26 de maig de 2019 es celebren les eleccions municipals i que des del departament d’informatius ja s’hi està treballant. En aquest sentit la temporada començarà amb un seguit d’entrevistes als portaveus dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament per saber com encaren aquest darrer curs polític abans d’arribar a les eleccions.

Aquestes entrevistes es realitzaran dins el “Parlant de tot”. Precisament és aquest magazín matinal (10 a 13 h), el que donarà el tret de sortida a la programació. Jaume Cabot que per onzena temporada es fa càrrec del programa començarà com és habitual el dimecres amb un especialTornada a l’escola”, i des de les 10 h connectaran amb totes les escoles i instituts de Vilassar per saber com ha anat aquest primer dia de curs.

Les seccions de salut, cuina, consum, hàbits saludables, tertúlies, esports, sexe, cine, televisió, teatre, muntanya, conjurs i evidentment l’actualitat, la informació i les entrevistes estaran a l’ordre del dia. En quan a les novetats s’incorporen una secció dedicada exclusivament a la dona, i una altra dedicada a portar ordre als espais de la nostra vida. També seguiran les tertúlies amb els avis i avies (dimarts 11 a 12 h) i la tertúlia jove amb l’alumnat de 4t d’ESO dels Instituts Vilatzara i Pere Ribot, una tertúlia que va començar la temporada passad i que va tenir molt d’èxit.

La primera franja de la tarda a partir de les 16.30h després de l’informatiu va dedicat programes musicals amb temàtica definida, així el dilluns les músiques d’orquestres de sempre en les serveix Jaume Borotau una temporada més al capdavant de “Ahir”. Dimarts seguirà sonant “El Gramòfon” de Josep Pons, un espai dedicat a les cançons editades en discs de pedra i que Pons s’encarregat de digitalitzar. Dimecres arriba la segona temporada de “Moments d’Òpera” un programa produït per La Xarxa. En quan a dijous en aquest mateix horari arriba “Volem saber“, un espai en que Joana Hernández dóna veu a entitats i persones que es donen a conèixer per un fet concret, durant l’hivern aquest espai està reservat a “Temps de Neu”.

L’espai de muntanya “Via verda”, el món dels animals amb “Peluts”, l’humor i la música del “Club dels bolats”, ocupen la franja central de la tarda, reservant els dijous de 17 a 19.30 h a l’espai d’infomació i concursos de Toni Salabert, el “100% ràdio”.

Les llistes d’èxit musical ens acompanyaran de 18.30 a 19.30 h amb el “Music Tour”.

Després de l’última edició del “Crònica”, a partir de les 20h, arriben els programes del vespre amb els esports locals com a plat fort dels dilluns. Hector Torreblanca i Pep Vidal ens porten a “La Pròrroga”. Els dimarts l’humor i l’actualitat ens la serveixen l’equip de “L’última i marxem”. La literatura i les entrevistes a les primeres espases del país amb Sílvia Cantos, una temporada més fent-se càrrec de “Històries”. Dijous escoltem la segona edició de “Via Verda”, a través de La Xarxa amb Josep Cano. Divendres, per entrar amb bon peu al cap de setmana, dues hores d’un clàssic de la ràdio a tot el país, Albert Malla i el seu “Cocodril Club” arriben una temporada més.

Funky Tracks Radio” amb la múisca dels 70 i 80 (Dimarts de 21 a 23 h) i l’espai de poesia “Pàgines de ràdio” dilluns (21 a 21.30 h), amb la poestesa maresmenca maria Roser Llopart i Trias, completen l’oferta de dilluns a divendres.

El cap de setmana, dissabte i diumenge de 10 a 11 h, comencem el cap de setmana amb el compàs de “Bagul Sardanista” amb Margarida Vernetta al capdavant i produït per “Amics de la sardana”. La Múisca de tots els temps servida per Joan Enric Vidal amb “Para que no me olvides”, els dissabtes de 11 a 13.30 h completen el matí. Les tardes de dissabte comencen a les 19h amb “Ruta 66”, l’espai de rock de La Xarxa i de 20 a 22h l’edició cap de setmana de “Funky Tracks Radio” amb Toni Monuera.

Diumenge us saludarem a les 9h “Des del campanar” un espai de la Parròquia de St Joan conduït per Mn Toni Roman i Mn Alfons. Despres de les sardanes de 11 a 12 h torne a escoltar l’espai “Ahir” de Jaume Borotau. Les tardes dels diumenges a partir de les 18 h escoltem l’espai d’havaneres de La Xarxa “A Cau d’Orella” i seguidament a les 19 h el programa dedicat al Jazz, també produït des de La Xarxa, “Jazz Club”.

Aquests són els programes que podrem escoltar aquesta temporada 2018 – 2019 a l’emissora, just l’any en que celebrem els 38 anys d’història.