Comença la reurbanització del carrer Montserrat

Aquesta setmana l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat l’actuació de reurbanització del carrer Montserrat, al nucli antic. L’obra té com a objectiu millorar l’accessibilitat i mobilitat per al vianant fent les voreres més amples. També contempla la renovació de l’enllumenat, l’arbrat i l’asfaltat de la calçada.

La reurbanització seguirà la mateixa fórmula que s’ha fet servir per a la remodelació del carrer Sant Josep, recentment estrenat. El nou enllumenat serà d’halogenurs metàl•lics per oferir un millor rendiment, el nou arbrat es posarà a la vorera de cantó mar i estarà adequat a les característiques de la via, i les voreres es faran més amples per facilitar el pas dels vianants. La previsió és que l’obra finalitzi en un termini de dos mesos.

L’actuació s’engloba en el projecte de l’Ajuntament de millorar l’accessibilitat al nucli antic, on s’emmarquen altres actuacions ja acabades com les que s’han dut a terme al carrer Sant Josep, Sant Joan, ca l’Aduana o a la plaça Vicenç Casanovas.

Leave a Reply