Comença la instal·lació de marquesines a quatre parades d’autobús

Aquesta setmana l’Ajuntament del nostre poble ha començat les obres per instal·lar marquesines a quatre parades d’autobús. Una s’instal·la a la parada del Museu de la Marina de la línia C-30, cantó mar, situada a l’avinguda Eduard Ferrés; una altra a la parada de La Bòbila de la línia C13 i C-30, cantó mar; una altra a la parada de la Xinesca de la línia C-13, davant del carrer Santa Marta, i finalment una altra s’ubica a l’avinguda Lluís Companys, al costat mar, davant de l’Escola del Mar, per a l’autocar que fa el servei de transport escolar al Centre d’Educació Especial Les Aigües de Mataró.

En aquests moments aquestes parades d’autobús estan senyalitzades com a tal però no tenen marquesina. L’objectiu de les marquesines és millorar la comoditat dels viatgers durant el temps d’espera dels autobusos, així com dotar-los d’elements de protecció en cas de pluja, fred, vent o fort sol.

L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Lores Metal, SL, amb un pressupost de 20.443,96 €, i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.