Comença la construcció d’una pista poliesportiva doble coberta a l’avinguda Eduard Ferrés

Aquesta setmana l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha començat les obres de construcció d’una pista poliesportiva doble coberta a l’avinguda Eduard Ferrés, davant del camp municipal de futbol. El nou equipament servirà per descongestionar la situació de saturació que actualment viu el Pavelló d’Esports Municipal Paco Martín.

L’equipament esportiu està previst en dues fases amb dos cossos diferenciats. La primera, que és la que ha començat, correspon a la construcció de l’edificació corresponent a una pista poliesportiva de grans dimensions divisible en dues, la seva coberta i el seu tancament, aprofitant la pista i les grades que hi ha en l’actualitat. El nou equipament tindrà una superfície de 1.293 m2 amb una base rectangular de 45,70 x 28.30 metres en planta i una alçada de 10,40 metres. La construcció es farà amb mòduls prefabricats de formigó, i tindrà l’accés des de l’avinguda Eduard Ferrés.

La segona fase preveu la construcció d’una altra edificació, al costat de la que ara comença, en forma d’L, per acollir els vestidors, la infermeria i dos magatzems, així com espai per a una pista exterior secundària.

El pressupost de la primera fase de l’obra és de 478.524,66 euros (IVA inclòs) i va a càrrec de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. El termini d’execució és de 4 mesos.

El solar on es treballa és susceptible de tenir restes arqueològiques en el subsòl. Per aquest motiu, el consistori, amb la voluntat de respectar i conservar el patrimoni, seguirà els mateixos passos que s’han fet en les obres d’ampliació de la Piscina Municipal amb una prospecció arqueològica mentre es fan els fonaments de l’equipament.

Leave a Reply