Comença la campanya ‘Vilassar de Mar separa bé!’

Durant el mes de març la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilassar de Mar durà a terme la campanya de foment del reciclatge “Vilassar de Mar separa bé!”. Aquesta nova iniciativa, que compta amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio, té com a objectius principals, d’una banda, fomentar la correcta separació dels residus en origen i, de l’altra, disminuir la quantitat d’impropis presents en les fraccions d’envasos i embalatges lleugers, envasos de vidre i paper i cartró.

Aquesta campanya esdevé una continuïtat en l’aposta de la Regidoria de Medi Ambient per informar i conscienciar la ciutadania envers la correcta separació dels residus i la reducció d’impropis. A més, fa especial èmfasi en desvetllar les qüestions i dubtes més freqüents sorgits a l’hora de realitzar la separació dels residus en llars i comerços.

MI-Cartell A3

Per fer-ho possible, els dissabtes 8 i 22 de març, s’instal·larà al municipi un punt informatiu amb educadors ambientals, els quals orientaran, donaran consells i resoldran dubtes entorn la recollida selectiva i el lliurament als contenidors. Al mateix punt, s’entregaran bosses reutilitzables amb l’eslògan de la campanya i es repartiran tríptics, amb informació general sobre les fraccions d’envasos i embalatges lleugers, d’envasos de vidre i paper i cartró; i que a més incorporen un autotest perquè cada persona pugui autoavaluar-se i esbrinar quant en sap de reciclar.

A la primera de les jornades informatives, dissabte 8 de març, el punt d’informació estarà ubicat a l’avinguda de l’Arquitecte Eduard Ferrés, coincidint amb la Fira Fora Estocs. El dissabte 22 de març, el punt d’informació es desplaçarà als entorns del Mercat Municipal. L’horari d’atenció d’ambdós dies serà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.