Comença la beca a Irlanda

Beca IrlandaQueralt Tolosa Ramon i Marc Rabella Sueiras, de l’institut Vilatzara, i Irene Vidal Moliner i Marc Jené Vinuesa, del Pere Ribot, són els 4 alumnes que aquest matí marxaven a Irlanda gràcies a la beca “Llengua i cultura a Irlanda” organitzada per la Regidoria de Joventut. Les vivències de la seva estada a Irlanda, del 3 al 24 de juliol, es podran seguir a través del bloc http://vilassardemar.wordpress.com.

La beca “Llengua i cultura”, en aquesta 4a edició, continua amb l’objectiu amb què va començar: premiar l’esforç a l’estudi (es bequen als alumnes, 2 de cada institut, amb les millors notes de l’expedient acadèmic), promocionar l’intercanvi de cultures i millorar la transició de la formació al món laboral dels joves estudiants de Vilassar de Mar. La beca consisteix en una estada de 21 dies, del 3 al 24 de juliol, a Irlanda, a la ciutat d’Aughrim, amb famílies irlandeses en règim de pensió completa. Un cop allà, els alumnes vilassarencs faran classes d’anglès, activitats culturals i visites lúdiques i educatives.

Segueix les seves vivències a través del bloc http://vilassardemar.wordpress.com, creat conjuntament per les regidories de Noves Tecnologies i de Joventut. El bloc també les recull les experiències de les anteriors edicions.