Obert fins el 7 d’abril el període de preinscripció al segon cicle d’educació infantil, a primària i a secundària obligatòria

Des de dimecres 30 de març fins el dijous7 d’abril és obert el termini de preinscripció escolar per al curs 2016-2017 pel que fa al segon cicle d’Educació Infantil, a Primària i a Secundària Obligatòria. S’ha d’omplir el formulari i portar-lo a l’escola que s’esculli com a primera opció. Pel que fa a Vilassar de Mar, els centres d’ensenyament són les escoles del Mar, Pérez Sala, Vaixell Burriac, Els Alocs, La Presentació, i els instituts Pere Ribot i Vilatzara.

Segons informa el portal 3/24, a tot Catalunya aquest curs hi ha gairebé 76.000 places per a P3 i pràcticament 82.000 per a primer d’ESO. Són 7.400 alumnes menys de P3 i serà el curs amb la davallada més important d’alumnes d’aquesta edat dels últims 30 anys. A Catalunya, es crearan sis escoles noves, una per fusió de dos centres, i tres instituts nous.
La davallada d’alumnes a P3 comportarà el tancament de moltes aules. De moment, ja s’ha decidit tancar-ne 67, però en sobraran més, perquè encara hi ha 5.823 places que no es cobriran.