Col·loqui organitzat pel PSC, en record d’Ernest Lluch, aquest divendres

El PSC de Vilassar de Mar organitza divendres 20 de gener a 2/4 de 7 de la tarda un acte d’homenatge a la memòria d’Ernest Lluch en l’aniversari del seu naixement.  Es tracta del col·loqui “D’Ernest Lluch al sistema de salut del segle XXI”.

Josep Albert Petit, coordinador de l’acte, ha recordat que Lluch, essent ministre de Sanitat, va impulsar la llei general de sanitat i reforma de l’atenció primària i ha afegit que han escollit aquest tema perquè el sistema de salut és una qüestió de màxima actualitat aquests dies.

Ha avançat que, entre altres qüestions, es parlarà sobre en quina situació es troba el sistema sanitari, com hauria de ser la seva reforma, els reptes de la digitalització, la gestió dels recursos humans o com pot ser en el futur el finançament de la sanitat pública.

Intervindran Enric Mayolas, i Assumpta Escarp Gibert. Enric Mayolas és un metge de Vilassar de Mar, consultor internacional en Serveis de Salut  i té un extensíssim currículum en el qual cal destacar haver estat director de Relacions Internacionals i Cooperació al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Assumpta Escarp Gibert és diputada al Parlament, portaveu del Grup Parlamentari Socialistes i Units per Avançar a la Comissió de Salut i a  la Comissió d’Estudis sobre la Salut Mental i les Addiccions.

L’acte, obert a tothom, compta amb el suport de la Fundació Ernest Lluch, la Biblioteca i l’Ajuntament.

La Biblioteca Ernest Lluch està ubicada al carrer Santa Eulàlia 66.