Clemente Alonso, guanyador de la tercera edició de la Challenge Costa de Barcelona-Maresme

Diumenge 2 d’octubre, més de 1.100 triatletes provinents de 36 països van participar en el Challenge Costa de Barcelona-Maresme. L’espanyol Clemente Alonso va guanyar aquesta competició, amb un registre de temps de 8.15:25, establint un nou rècord de marca en aquesta competició.

El segon a arribar va ser l’alemany Per Bittner, amb 8.18:53 i el tercer, el croata Dejan Patrcevic, amb 8.23:10. A la categoria femenina va guanyar l’australiana Michelle Mitchell, que va fer la prova amb un temps de  9.15:00. L’hongaresa Erika Csomor i l’anglesa Lucy Gossage van quedar en segona i tercera posició, respectivament.
El Challenge és un triatló internacional en el qual els esportistes han de superar tres proves: natació, ciclisme i cursa a peu. La distància en natació és de 3.800 m a mar obert (Calella); 180 km amb bicicleta (dues voltes al circuit Calella-el Masnou i una tercera al de Calella-Mataró Laia l’Arquera-Calella) i una marató (42,2 km fent 4 voltes Calella-Pineda-Santa Susanna, amb entrada a meta a Calella).