Clàudia Torrent, sotscampiona d’Espanya de Gimnàstica Artistica

Clàudia Torrent és la nostra protagonista de la informació esportiva d’avui. La gimnasta mataronina, enrolada a les files de l’Associació Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar, s’acaba de proclamar sotscampiona d’Espanya en els campionats estatals disputats a Pamplona.

L’esportista del club de casa nostra, la felicitem, es va penjar al coll la plata en el concurs general individual, en la categoria nivell 7.

Torrent assegura que va sentir alguna cosa molt especial pujant al segon calaix del podi. Té molt clar a qui ho dedica: a la seva entrenadora i a les seves companyes d’equip

Estudiant de l’Institut Damià de Mataró, Torrent explica en quina de les disciplines gimnàstiques se sent més còmode: en la de salt i del terra.

The following attributes are unknown or cannot be read properly. Please fix or remove this attributes:
  • src=https://alacarta.vilassarradio.cat/embed/podcast?id=vilassarradio_podcast_1870&mid=vilassarradio_podcast_1870_podcastmarker_4550

Clàudia Torrent entrena i competeix amb els colors de l’ Associació Gimnàstica Artística de Vilassar de Mar (AGAV) des de fa 4 anys.

La gimnàstica; la seva passió. No descarta poder-s’hi dedicar en un futur, de manera professional.

El que és la vida. Medalla de plata als estatals de Pamplona. Una passió que li ve de molt petita, el porta.

Felicitem Clàudia Torrent, li desitgem molts més èxits i intuïm que no serà la darrera vegada que l’entrevistem al Crònica.