Claudia Torrent, de l’AGAV, participa al Mundial Junior amb la selecció estatal

 

Il·lusionada trobem Clàudia Torrent, gimnasta de l’AGAV de Vilassar de Mar. Quan escolti aquesta notícia, segurament, serà a l’avió. Ha marxat a la primera gran cita de la seva vida esportiva. Amb la selecció estatal competirà a Turquia, i fins al 3 d’abril, al Mundial Junior.

Torrent, pràcticament, no ha tingut temps de desfer les maletes, que ja n’ha hagut de fer unes altres. Acaba, com aquell qui diu, d’aterrar de Stuttgart.

La gimnasta de l’AGAV de Vilassar de Mar va prendre part, amb la selecció estatal, en un torneig internacional. Torrent està més contenta, pel debut amb la selecció, pel bon paper fet i per no haver quedat les últimes en una competició en la qual se les van veure amb les millors gimnastes del món de la categoria. Per tant, valora com a molt positiva la setena plaça assolida.

Clàudia Torrent va començar en el món de la gimnasta l’any 2015. Una bona colla de medalles als prestatges de la seva habitació i és que ha assolit un munt d’ors, plates i bronzes, en pràcticament totes les disciplines, als diferents campionats de Catalunya en els quals ha participat.

Representarà, ara, a Antayara (Turquia) l’AGAV de Vilassar de Mar amb la selecció estatal. La primera gran cita del seu calendari. Moltes hores entrenant, moltes hores de sacrifici.

La Clàudia Torrent, que compagina l’esport d’elit amb els seus estudis de Tercer de l’ESO al Damià Campeny de Mataró, treu temps d’on pot. Vida sacrificada i ordenada.

Molt pendents, des d’aquesta casa, del Mundial Junior d’aquest 2023