Ciutadans vol 800 pisos socials al Barato

Vilassar Ràdio fa, aquests dies, ronda d’entrevistes a les persones cap de llista de les diferents formacions polítiques que es presenten a les municipals del 28 de maig a l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Rigorós ordre de menor a major en relació als resultats de 2019.

La segona ronda se centra en Urbanisme, Habitatge, Economia, Medi Ambient, Governació, Participació i Comunicació.

Hem entrevistat avui, Juan Luis Valverde, alcaldable de Ciutadans.

Interpel·lat sobre Urbanisme, el cap de files de Ciutadans posa sobre la taula dos grans debats que, en realitat, són un de sol. Debatre, d’una vegada per totes el futur de la N-II, i decidir què es pot fer amb la línia de tren. Si soterrar-la o fer-la elevada, a l’estil japonès; en qualsevol cas dos projectes que serien, valora, caríssims.

La gran aposta, però, de Valverde és aconseguir 800 pisos socials al nostre municipi, entre les que estan construïdes i les que es poguessin construir.

En Economia admet Valverde, que caldria un profund coneixement de l’estat de les arques municipals

Sobre el Medi Ambient, el candidat de la formació taronja, ho divideix en dos grans aspectes. El primer, els pins de la Serralada Litoral. En aquest sentit, alerta sobre l’escarbat Tomicus Destruens, que acaba amb els pins, i que, per a ell, és el problema més gran que podem tenir a Vilassar de Mar. L’altre aspecte, vigilar molt de prop les depuradores d’aigües residuals.

En Seguretat: dotar la Policia Local dels millors recursos i de la més eficient tecnologia és el gran argument de Valverde per la Regidoria de Governació. Ha subratllat que cal modernitzar els mitjans de la Policia.

Arribem al capítol de la Participació Ciutadana. Valverde creu que tot es centra en les xarxes socials.

Finalment, en l’apartat de la política de Comunicació, Valverde considera que s’ha d’estudiar la millor manera de relacionar-se entre l’Administració i veïns i veïnes.Ha subratllat que el primer que cal són missatges clars.

Recorda que, en la primera ronda d’entrevistes, que pots recuperar en el nostre web i vam preguntar a les persones alcaldables per Cultura, Educació, Esport, Joventut, Serveis Socials i Sanitat.