Ciutadans proposa una pluja d’idees per millorar el nostre municipi

Cambiemos juntos Vilassar de Mar. Aquesta és la proposta de debat que Ciutadans planteja a tots els vilassarencs i vilassarenques en el marc d’una Assemblea Oberta que celebraran aquest dijous, a partir de dos quarts de vuit del vespre, a la Sala Galbany. Aquesta formació política busca, amb aquesta iniciativa, recollir les sensacions i inquietuds dels veïns i veïnes a un any de les eleccions municipals.

Juan Díaz, regidor de Ciutadans, explica que l’Assemblea Ciutadana és oberta a tothom. Després de vacances, començarà el quart exercici de l’actual legislatura i consideren que ha arribat el moment de pensar en el futur. La idea és escoltar tothom. Des de Ciutadans sostenen que Vilassar de Mar és un poble excel·lent per viure-hi, però lamenten que la deriva independentista no ha fet més que deixar de banda les necessitats reals del nostre municipi. No volen, diuen, radicalitzacions de cap banda.

Diaz enumera alguns aspectes que a la seva formació no li agraden de l’actual política municipal. Destaca l’estat de carrers, places i rieres i creu que no es gestionen bé els impostos. “Vilassar de Mar no està millor que fa tres anys”, diu. Juan Díaz demana als vilassarencs i les vilassarenques que premin l’accelerador. Que exigeixin els polítics. Que proposin, que diguin què és el que no els agrada amb l’objectiu de millorar Vilassar de Mar.